Concurs Octombrie 2019

Publicat in Concursuri pe Sep 24, 2019

Get in.. Get clean.. Check In

Castiga unul dintre cele 15 carduri de fidelidate puse in joc!


Incepand cu luna octombrie, spalatoria auto Toricanii va desfasura concursul "Get in.. Get clean.. Check In", care va avea ca premii carduri de fidelitate Toricanii, incarcate cu echivalentul a zece fise fiecare.

In ce consta consta campania?

E simplu! Asa cum ii zice si numele: vii in spalatorie, speli masina, ii faci poza si dai "Check In" pe Facebook in Spalatoria Toricanii. Check-in-urile se inregistreaza pe pagina de Facebook a spalatoriei iar la sfarsitul lunii, prin tragere la sorti, acordam 15 carduri de fidelitate incarcate.

Promotia se deruleaza in perioada 01.10.2019 - 31.10.2019. Lista cu castigatorii concursului va fi publicata pe pagina noastra de Facebook pe 01.11.2019, urmand ca acestia sa ajunga in spalatoria noastra sa isi ridice premiile in urmatoarele zile lucratore.

Cine poate participa la acest concurs?

La acest concurs pot participa toti clientii spalatoriei Toricanii care au implinita varsta de 18 ani si care fac dovata ca au spalat autoturismul in spalatoria noastra. Nu se fac diferente intre utilizatorii self service sau utilizatorii portalului Stargate. De asemenea pentru a putea participa la concurs trebuie sa aveti cont pe reteaua de socializare Facebook.

Reteaua Facebook nu este in nici un fel afiliata acestui concurs. Folosim reteaua pentru a ne promova spalatoria si pentru modalitatile de comunicare pe care aceasta le ofera.

In ce constau premiile?

Premiile sunt reprezentate de 15 carduri de fidelitate incarcate cu valoarea de 30 de lei fiecare. Persoanele care au deja card Toricanii vor primi credit pe card in valoare de 40 de lei.

Mult noroc participantilor!